Засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій, онлайн-трансляція

11:00, 2 марта 2020
2 березня проходить засідання керівників фракцій.
Засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій, онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 2 березня, Погоджувальна рада депутатських фракцій проводить засідання. Про це повідомляється на сайті Ради.

Відкриваючи засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп) Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зауважив, що цей тиждень буде насичений подіями. 

Так, за його словами, продовжиться розгляд проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» (№2178-10), а також у середу, 4 березня 2020 року о 16.00 на вимогу Президента України відбудеться Позачергове пленарне засідання Верховної Ради України.

Дмитро Разумков озвучив питання, заплановані до розгляду на позачерговому засіданні. Зокрема, пропонується розглянути проект Закону «Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях» (№ 3003П) та ще три законопроєкти, а також питання щодо Кабінету Міністрів України і заслуховування звітів керівників правоохоронних органів про діяльність у сфері подолання корупції в Україні і зміцнення правопорядку.

Він також запропонував скасувати засідання комітетів, заплановані на другу половину дня у середу.

Голова Верховної Ради України поінформував про свій візит минулого тижня до Латвії і Естонії.

Дмитро Разумков розповів, що у неділю, 1 березня, започаткували традицію несення Почесної варти Національної гвардії біля Парламенту України. 

Головуючий висловив сподівання на якісну та ефективну роботу протягом тижня і надав слово для виступу Першому заступнику Голови Верховної Ради України Руслану Стефанчуку, який поінформував про завершення роботи над Планом законодавчої роботи Верховної Ради на 2020 рік. 

Заступник Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк, поінформувала про ситуацію із рахунками суспільного мовника, боротьбу із коронавірусом. 

На засіданні виступають представники фракцій і груп.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Дмитро Разумков уточнив порядок денний позачергового засідання Ради, яке відбудеться 4 березня.

Також ми повідомляли, що Президент скликає позачергове засідання Верховної РадиРозглядатимуть питання щодо Кабміну та звіт правоохоронних органів.

А ще ми інформували, що Верховна Рада заблокована до березня 2020 року через правки в законопроект про ринок землі. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Гречківський
    Павло Гречківський
    колишній член Вищої ради правосуддя
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду