Напад на дівчину у столичній маршрутці: є нові подробиці

05:00, 9 марта 2020
Зловмисника взяли під варту на два місяці.
Напад на дівчину у столичній маршрутці: є нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Чоловіка, який у п'ятницю, 6 березня, напав на дівчину у маршрутному таксі Київ-Бровари біля станції метро Лісова за відмову у «залицянні», суд взяв під варту терміном на 60 діб. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Згідно з повідомленням, того дня співробітниця поліції поверталася з Головного управління поліції в Київській області, де приймала участь в урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню. У маршрутному таксі поруч неї сів невідомий чоловік, який почав нахабно залицятися. Дівчина попередила нахабного «залицяльника», що вона працює в поліції і попросила, щоб той не чіплявся. Після того, як дівчина пересіла на інше місце, нападник щосили вдарив кулаком їй в обличчя, вирвав з рук сумку і на зупинці намагався втекти.

Як зазначається, зловмиснику не далося втекти, адже його затримали небайдужі пасажири, вони ж і викликали правоохоронців та медиків. Згодом на місце події приїхали поліцейські і затримали нападника.

Ним виявився житель Броварів, який неодноразово звертався в  поліцію з проханням прийняти міри до його колишньої дружини, яка, нібито, систематично разом з сином його лупцюють битою, вимагав притягнути їх до кримінальної відповідальності. Однак під час розслідування ця інформація не підтвердилася. Натомість було встановлено чоловік сам неодноразово піднімав на руку на своїх родичів. Наразі за цим фактом  кримінальне провадження направлено з обвинувальним актом до суду.

Щодо інциденту в маршрутці, то за фактом розбійного нападу столичні правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу, що передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. У суботу, 7 березня, Деснянський суд Києва нападнику обрав запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Одесі правоохоронці затримали зловмисника, який під виглядом поліцейського грабував іноземців

Також у Києві поліцейські затримали зловмисника, який довгий час нападав на жінок та грабував їх.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області