Суд обрав запобіжний захід Софії Федині за погрози Зеленському

14:55, 10 марта 2020
Суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання для Софії Федини до 12 квітня 2020 року.
Суд обрав запобіжний захід Софії Федині за погрози Зеленському
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 10 березня, Печерський райсуд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання народному депутату від фракції «Європейська Солідарність» Софії Федині.

Так, суд задовольнив клопотання прокуратури та обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання для Софії Федини до 12 квітня 2020 року.

Також суд поклав на Федину наступні обов’язки: прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора або до суду у визначений час, не відлучатися за межі Києва та Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого проживання, та у випадку працевлаштування – про зміну роботи.

Відомо, що восени 2019 року, обговорюючи розмову Зеленського із добровольцями в Золотому Луганської області, Маруся Звіробій і Софія Федина висловили припущення, що під час однієї з таких поїздок Президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Федина заявила, що кримінальна справа щодо погроз є нібито спробою дискредитувати волонтерсько-ветеранський рух. 

Також ми повідомляли, що нардепа Софію Федину викликають до ДБР.

До того ж ми писали, що згідно з повідомленням прес-служби Державного бюро розслідувань, раніше Софії Федині повідомлено про підозру за статтею про загрозу вбивства Президента України Володимира Зеленського; їй загрожує до п'яти років в'язниці.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду