Cьогодні нам потрібно розбудовувати партію і готуватись до місцевих виборів — новий лідер партії «Голос»

11:07, 12 марта 2020
Кіра Рудик стала новим керівником партії «Голос» замість Святослава Вакарчука.
Cьогодні нам потрібно розбудовувати партію і готуватись до місцевих виборів — новий лідер партії «Голос»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 11 березня, на з’їзді партії «Голос» обрали нового лідера замість Святослава ВакарчукаКіру Рудик. На своїй сторінці у Facebook вона прокоментувала своє призначення.

«Відсьогодні я  голова партії «Голос». Коли йшла у політику, я прийняла рішення, що буду максимізувати свою користь для партії та нашої країни. Всюди, де це буде потрібно. І так, як це буде потрібно.

Сьогодні нам потрібно розбудовувати партію і готуватись до місцевих виборів. Необхідно протистояти абсолютно диким змінам в нашій країні, а для цього  об’єднувати навколо себе адекватних людей.

І я це буду робити.

Для друзів з бізнесу: «розбудова партії» — це ніби відкриття офісів вашої компанії в усіх областях практично одночасно, з лімітованим бюджетом та активною політичною позицією в кожній окремій області. Звучить набагато складніше, ніж керувати IT-компанією. Отже, це виклик, і отже  левел-ап.

Минулого тижня ми відчули велике піднесення після демаршу фракції у Раді. Ви казали мені: нарешті «Голос» стало чутно, нарешті рішучі дії. Моя задача  повторити цей успіх, зробити так, щоб «Голос» було чутно завжди.

Я дякую за довіру та підтримку усім вам, а особливо Святославу Вакарчуку. Він нікуди не йде, а залишається лідером партії «Голос», яку ми будемо будувати разом з ним.

А, ну і оскільки це тепер публічна новина, можете спитати у моєї команди айтішників. Я дійсно буду за вас рвати», — зазначила Рудик.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Вакарчук продовжить працювати в Раді та розвивати партію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва