Часткове відновлення роботи метро: Кличко повідомив, чи можливий цей крок

10:43, 19 марта 2020
Віталій Кличко закликав киян із розумінням ставитись до обмежувальних заходів
Часткове відновлення роботи метро: Кличко повідомив, чи можливий цей крок
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що частково відновити роботу метро наразі неможливо, передає Telegram-канал «Київ Оперативний».

 «Люди, які заявляють про це, не є фахівцями, не є відповідальними за транспортну галузь. По-друге, це може бути персональна думка, яку вони висловлюють», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що сьогодні, в ситуації, коли тимчасово не працює метро, міська влада створює дублюючі маршрути громадського наземного транспорту. Але наразі їх ще недостатньо. Тож місто працює над тим, аби кияни, яким потрібно дістатися на роботу чи до лікарні, могли зручно пересуватися столицею.

Мер Києва зазначив, що коронавірус є дуже агресивним та швидко передається. Разом із тим вірус ще не вивчений, а вакцини від COVID-19 у світі не існує. Тому скасування руху метрополітену до 3 квітня – вимушені і упереджувальні заходи.

«Ми розуміємо, що обмеження пересування містом – це дуже незручно для його мешканців. Але наше завдання, щоб вірус не розповсюджувався стрімко. І одна з рекомендацій міжнародних експертів, зокрема, наших колег з Уханя, – це обмеження соціальних контактів», – додав він.

Віталій Кличко закликав киян із розумінням ставитись до обмежувальних заходів, залишатися в домівках, дбати про своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що з 17 березня максимально обмежили пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України.

Також у Київській області ввели режим надзвичайної ситуації.

А ще почали випробування вакцини від коронавірусу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді