Придбання медобладнання для дитячої лікарні: судді проводять благодійний збір коштів

12:55, 26 марта 2020
Обладнання передадуть Київській міській дитячій клінічній інфекційній лікарні.
Придбання медобладнання для дитячої лікарні: судді проводять благодійний збір коштів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київський апеляційний суд повідомив, що розпочався благодійний збір коштів для потреб Київської міської дитячої клінічної інфекційної лікарні: придбання апарата штучної вентиляції легень й іншого необхідного обладнання. Відповідна заява з’явилась у прес-службі суду.

«Судді міста Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської, Сумської областей проводять благодній збір коштів для придбання апарата штучної вентиляції легень SLE1000 й іншого необхідного обладнання.

Придбане обладнання передадуть КНП «Київська міська дитяча клінічна інфекційна лікарня», відділенню анестезіології та інтенсивної терапії, яке потребує в невідкладному порядку апарат штучної вентиляції легень для неінвазивної підтримки дихання маленьких пацієнтів. Цей медичний заклад є одним з опорних, який здійснює прийом і лікування хворих на COVID-19 у місті Києві.

Орієнтовна вартість одного апарата SLE1000 – 437 000 грн. Перерахувати благодійні внески для закупівлі апарата й іншого необхідного обладнання можна за такими реквізитами: картковий рахунок в АТ КБ «ПриватБанк»: 5168 7554 4313 1335, отримувач – Бойко Марія Миколаївна.

Ми створили телеграм-канал «DONATE інфо» за посиланням. Тут публікуємо інформацію про хід збору коштів і їх використання.

Навіть невелика сума однаково зіграє роль у швидкому забезпеченні лікарні. Просимо всіх за можливістю приєднатися й дякуємо за небайдужість!», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що судді Сьомого апеляційного адміністративного суду оголосили благодійну акцію «Не стій осторонь, допоможи тим, хто потребує!».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки