Окружний адмінсуд Києва передав реабілітаційному центру набори для творчості

15:47, 1 июня 2020
Адміністрація Навчально-реабілітаційного центру №6 подякувала ОАСК за виявлену увагу та корисні подарунки для вихованців.
Окружний адмінсуд Києва передав реабілітаційному центру набори для творчості
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Віталій Амельохін відвідав столичний Навчально-реабілітаційний центр №6, в якому виховуються діти з порушенням слуху та мовлення. Для потреб закладу ОАСК передав набори та матеріали для дитячої творчості, передає прес-служба суду.

Як зазначила під час зустрічі директор спеціалізованого навчального закладу Людмила Шевченко, вихованцям надзвичайно важливо розвивати творчі здібності, які позитивно впливають на емоційний стан дітей та сприяють самореалізації.

«Ми періодично організовуємо виставки та презентації робіт наших учнів. Цього року ми планували  масштабні заходи з нагоди 120-річчя нашого центру, однак, карантинні обмеження поки що не дозволяють втілити в життя задумане», — розповіла Людмила Шевченко.

За її словами, на сьогодні в центрі навчається 240 дітей з особливими потребами, переважна більшість з яких – сироти та напівсироти, що перебувають під опікою родичів, а також діти з багатодітних родин.

Суддя Віталій Амельохін розповів про можливість організувати в Окружному адміністративному суді міста Києва пізнавальну екскурсію вже в новому навчальному році, яка допоможе дітям зрозуміти особливості судового процесу, ознайомить із завданнями судді та роботою суду.

Адміністрація Навчально-реабілітаційного центру №6, в свою чергу, подякувала ОАСК за виявлену увагу та корисні подарунки для вихованців.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Вінниччині працівник суду на 3D-принтері виготовив захисні щитки для медиків.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді