Зеленський хоче скасувати візи для іноземців: став відомий перелік країн

16:42, 4 июня 2020
Президент хоче скасувати візи для громадян Китаю, Австралії, Нової Зеландії чи арабських країн, які приїжджають в Україну як туристи.
Зеленський хоче скасувати візи для іноземців: став відомий перелік країн
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Володимир Зеленський пропонує розглянути можливість лібералізації візового режиму для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою. Про це Глава держави повідомив на зустрічі з представниками туристичної галузі в межах робочої поїздки до Хмельницької області, повідомляє сайт ОП.

На думку Президента, скасувати візи можна для громадян Китаю, Австралії, Нової Зеландії чи арабських країн, які приїжджають в Україну як туристи. 

«Треба лібералізувати візову політику: якщо країни скасовують візи для українців, які приїжджають до них, – ми для них скасовуємо», – сказав Володимир Зеленський.

За оцінками туроператорів, іноземець за день витрачає 120-150 доларів і в середньому перебуває в Україні три-чотири дні.

Зеленський також наголосив, що наразі через пандемію коронавірусу та закриття кордонів з’явилися можливості для розвитку внутрішнього туризму і українська влада має намір працювати над збільшенням туристичної привабливості України.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський провів зустріч з представниками бізнесу в Хмельницькій області.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва