На Закарпатті у трьох працівників суду виявили коронавірус

12:48, 18 июня 2020
Наразі в суді діють певні обмеження.
На Закарпатті у трьох працівників суду виявили коронавірус
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міжгірський районний суд Закарпатської області повідомив, що у зв’язку з підтвердженим діагнозом COVID-19 у трьох працівників, суд наполегливо просить учасників судових процесів та відвідувачів, участь яких у розгляді справ не є обов’язковою, утриматись від відвідування приміщення суду. Про це йдеться у заяві суду.

«З метою безпечного перебування в приміщенні суду 17 червня 2020 року відповідними службами проведено дезінфекцію приміщень  суду, вжито заходів до самоізоляції осіб, які безпосередньо контактували з   хворими, вживаються заходи до тестування всіх працівників суду.

Звертаємо увагу на те, що з метою дотримання високих стандартів прав людини, надання доступу до правосуддя та дотримання розумних строків,  Міжгірський районний суд Закарпатської області не припиняє здійснення судочинства. Однак, в умовах, що склались, рекомендуємо учасникам судових засідань, участь яких не є обов’язковою,  звертатись до суду електронною поштою, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштовим зв’язком, факсом  із заявами про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами.

Особам, які бажають звернутись до суду просимо  всі документи подавати до суду також у один з вищезазначених способів.

Наголошуємо, що  справи розглядатимуться у визначені раніше  час та дати. При цьому, звертаємо увагу на те, що адміністрацією суду вжито всіх заходів  для безпечного перебування  учасників зазначених справ у приміщенні суду (проведено дезінфекцію, забезпечено масковий режим працівників суду, тощо).

Крім цього, нагадуємо, що в суді діють обмеження, встановлені наказом Міжгірського районного суду Закарпатської області «Про запровадження додаткових заходів із попередження респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19» від 20.03.2020 №01-04/34, згідно яких припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, не допускаються в приміщення суду та у судові засідання особи з явними ознаками респіраторних захворювань.

У випадку необхідності негайно ознайомитись з матеріалами судових справ інформуємо, що таке можливе в тому числі і в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Зазначені обмеження встановлені з метою запобігання поширенню захворювання серед населення та безпеки громадян, а тому просимо з розумінням віднестись до ситуації, яка склалась в суді», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Личаківський райсуд Львова тимчасово призупиняє роботу.

Нагадаємо, у Житомирському апеляційному суді виявили коронавірус

Також у Дніпровському апеляційному суді виявлено коронавірус.

Крім того, у працівника Господарського суду Волинської області діагностували вірус COVID-19.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва