Вітаємо президента «Всеукраїнської асоціації адміністративних суддів» Олександра Пасенюка з Днем народження!

10:35, 7 июля 2020
Редакція «Судово-юридичної газети» вітає Олександра Михайловича Пасенюка з Днем народження!
Вітаємо президента «Всеукраїнської асоціації адміністративних суддів» Олександра Пасенюка з Днем народження!
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 7 липня, святкує свій День народження Олександр Пасенюк — президент «Всеукраїнської асоціації адміністративних суддів», суддя Конституційного Суду (2011-2016 р.), заслужений юрист. «Всеукраїнська асоціація адміністративних суддів» у Facebook привітала Олександра Михайловича з Днем народження.

«Шановний Олександре Михайловичу! Від імені всіх членів Всеукраїнської асоціації адміністративних суддів вітаємо Вас з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ !!!!

Сьогодні Ви досягли віку, якому притаманна мудрість, великий і цікавий життєвий досвід, глибоке розуміння подій, що відбуваються в українській державі, її послідовного розвитку шляхом демократії і права, визнання загальнолюдських цінностей.

Ви є будівничим, який заклав фундаментальний камінь в основу адміністративної юстиції нашої держави. Нові дні приносять зміни і перебудови, але фундамент, закладений Вами, залишається незмінним.

Ваша фахова діяльність відіграла вагому роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості, сприяла у розвиткові України як демократичної та правової держави. Важко переоцінити Ваші здобутки у формуванні юридичної спільноти і розбудові судоустрою в Україні.

Тож від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та добробуту, невичерпної енергії і благополуччя. Нехай досягнення додають Вам віри і життєвих сил, всі плани реалізуються, а втілені задуми принесуть задоволення. Нехай щирі серця Ваших рідних і близьких людей забезпечать Вам душевний спокій та гарний настрій», — йдеться в привітанні.

Редакція «Судово-юридичної газети» також приєднується до привітань та бажає Олександру Михайловичу міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки