Україна планує оновити Угоду про асоціацію з ЄС

16:01, 15 июля 2020
Для оновлення Угоди з ЄС будуть враховані пропозиції представників сфери бізнесу.
Україна планує оновити Угоду про асоціацію з ЄС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До кінця липня в Україні сформують коло експертів, які з представниками бізнесу утворять переговорну позицію щодо оновлення Угоди про про асоціацію з Євросоюзом. Про це під час онлайн-дискусії повідомила віцепрем'єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Вона зазначила, що питання оновлення Угоди про асоціацію є  комплексним багаторівневим процесом, який з часом працюватиме в двосторонньому форматі.

"Створення сильної та потужної української має включати в себе не лише урядовий аналіз, а й пропозиції громадянського суспільства, у першу чергу – бізнесу. Уже до кінця поточного місяця стартують консультації з представниками даної сфери. Наприкінці липня ми сформуємо коло експертів, які разом із бізнесом зберуть ключові акценти. Вони стануть основою нашої переговорної позиції. Мова буде йти про структурний і секторальний діалог, загальні консультації, які забезпечить Офіс віцепрем'єра в координації з іншими міністерствами", – повідомила віцепрем'єр.

Нагадуємо, що на територію Євросоюзу дозволено в'їзд студентам, сезонним працівникам і спеціалістам.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що Україна продовжує відповідати всім критеріям для виконання безвізового режиму.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва