Продавець магазину ледь не задушила жінку за відсутність в неї захисної маски

03:00, 29 июля 2020
У Рівненській області через недотримання санітарно-епідемічних вимог продавець ледь не задушила покупця.
Продавець магазину ледь не задушила жінку за відсутність в неї захисної маски
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Конфлікт через порушення карантину стався в одному з магазинів в Костополі, що на Рівненщині. Продавець душила покупчиню, яка прийшла без захисної маски. Про це на Facebook-сторінці «Костопіль – час» повідомила сама потерпіла.

Жінка стверджує, що постраждала через неадекватну поведінку продавця магазину. Зайшовши в магазин, вона побачила, що продавець опустила маску до підборіддя.

«Зважаючи на те, що продавчиня була без рукавичок, а її маска «висіла на бороді», я теж зайшла без захисних засобів. Я мала при собі маску, але якщо я дотримуюся карантину, то й інші це мають робити. Від продавчині відразу посипалися хамські зауваження. У відповідь я теж зробила їй зауваження. Вона стала вимагати покинути магазин і відмовлялася обслуговувати! Хамство, невихованість, непрофесіоналізм і ненависть зашкалювали! А далі було ще «цікавіше»: я дістала з холодильника пакет з варениками з проханням, щоб вона мене обслужила, й конфлікт було б вичерпано, але жінка вирвала у мене з рук пакет з варениками, які розлетілися по всьому магазину, а іншою рукою схопила мене за шию і почала душити! Я її відштовхнула, але від її нігтів залишилися подряпини. Звісно, що я після цього почала на неї кричати, люди збіглися. Шкіру живцем здерла, сьогодні рана. Нігті чорні у неї, щоб хоч зараження не було», – написала покупець.

У своєму дописі дівчина додала, що в поліцію не зверталася, а розповісти про конфлікт вирішила для того, щоб подібне більше не повторилося.

До слова, у Дніпрі чоловік жорстоко побив дівчину.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про напад зі стрільбою на іноземців.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва