Україна оновила умови міжнародних перевезень з трьома державами

18:00, 5 августа 2020
В Уряді прийняли ряд рішень щодо лібералізації повітряних, пасажирських і вантажних перевезень з Чорногорією, Республікою Білорусь та Катаром.
Україна оновила умови міжнародних перевезень з трьома державами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уряд ухвалив низку рішень, щодо налагодження перевезень між Україною і Чорногорією, Білоруссю, Катаром. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства інфраструктури України. Про це повідомила пресслужба міністра інфраструктури України.

5 серпня ухвалено Протокол про повітряне сполучення між Україною та Катаром щодо усунення обмежень в міжнародних рейсах, ратифіковано Угоду між Україною та Чорногорією про вантажні і пасажирські міжнародні автомобільні перевезення, а також Протокол між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди про міжнародне автомобільне сполучення від 17 грудня 1992 року

«Це надасть вітчизняним перевізникам нові можливості для здійснення своєї діяльності. Україна зможе залучити додаткові вантажопотоки та пасажиропотоки, також буде врегульовано питання збільшення терміну перебування членів екіпажів автобусів, які здійснюють регулярні перевезення пасажирів, а також водіїв вантажних автомобілів, які здійснюють міжнародні вантажні перевезення, за наявності підтверджувальних документів», – прокоментував Владислав Криклій.

До слова, Мінінфраструктури передало Державній судовій адміністрації приміщення у столиці.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про нові критерії Уряду щодо країн, які відносяться до «червоної зони».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде