Мінінфраструктури передало Державній судовій адміністрації приміщення у столиці

15:45, 22 июля 2020
Раніше приміщенням користувався Господарський суд міста Києва.
Мінінфраструктури передало Державній судовій адміністрації приміщення у столиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

22 липня Кабмін погодив проект розпорядження стосовно передачі Державній судовій адміністрації приміщення у столиці за адресою: вул. В'ячеслава Липинського, 6.

Раніше там знаходилося Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

«На звернення ДСА вносимо проект розпорядження про відчуження шляхом безоплатної передачі з балансу виробничого підрозділу Київське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт» АТ Укрзалізниці приміщення за адресою В'ячеслава Липинського, 6», — зазначив доповідач з цього питання, міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Слід зазначити, що в 2017 році Господарський суд міста Києва повідомляв, що за сприяння Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву, Міністерства інфраструктури України та ПАТ «Українська залізниця», отримано у користування за договором оренди адміністративну будівлю загальною площею 2242,30 м², розміщену за адресою: м. Київ, вул. В’ячеслава Липинського, буд. 6, строком до 30.10.2018 р.

Така необхідність виникла у зв’язку з капітальним ремонтом однієї із будівель суду по вул. Б. Хмельницького.

«У вказаній будівлі вже розміщені кабінети 12 суддів Господарського суду міста Києва, частини працівників відділу захисту інформації, адміністрування баз даних та інформаційних технологій, відділу аналітичної роботи, статистики та аналізу застосування судової практики, сектору технічної підтримки, сектору роботи з архівом», — зазначав суд. 

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей