Працівники нічних клубів мітингують під Кабміном проти заборони на роботу

17:04, 28 августа 2020
Учасники акцій протесту вважають, що обмеження щодо роботи розважальних закладів погано вплинуть на економічний розвиток.
Працівники нічних клубів мітингують під Кабміном проти заборони на роботу
Букви
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Біля будівлі Кабінету Міністрів України 28 серпня відбувається акція працівників нічних клубів, які вимагають дозволити їм працювати. Про це повідомляють «Букви».

Учасники акції не розуміють, чому саме розважальні заклади та заклади харчування потрапили під сувору заборону не працювати з 23:00 до 7:00.

«Кожна нічна установа, робота якої заборонена – це десятки робочих місць безпосередньо в ньому і сотні робочих місць у суміжних галузях, які разом з прибутком втрачають і віру у відновлення нормального життя в найближчому майбутньому», – коментують організатори.

«Створюючи гучні інформаційні приводи про роботу нічних закладів і забороняючи їх роботу, органи влади знищують не тільки цілий сектор економіки, залишаючи без засобів до існування досвідчених працівників сфери обслуговування і культури, а й доводять до банкрутства підприємства малого і середнього бізнесу, об'єкти туристичної інфраструктури. У майбутньому це істотно вплине на дохідну частину бюджету і добробут значного прошарку населення», – зазначив один із учасників акції протесту.
Зауважимо, що мітинг триватиме до пізньої ночі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що під час складання протоколів щодо роботи нічних розважальних закладів поліція допускає багато помилок, а суди ліберально ставляться до порушників.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва