До будівлі Міносвіти увірвалися невідомі та нишпорили по кабінетах вночі: подробиці

18:00, 11 сентября 2020
Камера відеоспостереження зафіксувала, як зловмисники переглядали папери, робили фото службових документів і нишпорили в приміщенні.
До будівлі Міносвіти увірвалися невідомі та нишпорили по кабінетах вночі: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство освіти і науки поскаржилося до правоохоронців на проникнення невідомих осіб у будівлю відомства в кінці серпня. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначено, що в будівлю вночі проникли невідомі і попрямували в один із прийомних кабінетів.

«У прибудові будівлі МОН ведеться відеофіксація, і на записі було видно, як невідомі особи шляхом незаконних дій потрапили в приймальню, а потім і в сам кабінет. Камера відеоспостереження зафіксувала, як особи переглядали папери, робили фото службових документів і нишпорили в приміщенні. З будівлі міністерства невідомі вийшли через 15 хвилин після того, як покинули кабінет», - йдеться в повідомленні.

У міністерстві вважають, що особи, які незаконно проникли в приміщення, скористалися своїм службовим становищем і вчинили перевищення влади або службових повноважень. Не виключається можливість, що невстановлені особи будуть намагатися використовувати незаконно отримані службові документи в протиправних цілях, у тому числі з метою нанесення шкоди державним інтересам у сфері освіти, а також з метою дискредитації працівників МОН.

Відзначається, що міністерство направило до правоохоронних органів заяву про кримінальне правопорушення з метою внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зараз МОН очікує прийняття відповідними правоохоронними органами рішення про початок досудового розслідування за викладеними фактами.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що телефонний шахрай видурив у пенсіонерки 40 тис. дол.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області