У Вищій раді правосуддя виявили коронавірус

17:21, 17 сентября 2020
Вища рада правосуддя вживає заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення сталої і безпечної роботи ВРП.
У Вищій раді правосуддя виявили коронавірус
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Підтвердилася підозра щодо захворювання на COVID-19 у працівника Вищої ради правосуддя. Наразі інфікована особа перебуває на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації. Про це повідомляє офіційний сайт ВРП.

«Вища рада правосуддя вживає заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення сталої і безпечної роботи ВРП. Встановлено коло осіб, які могли контактувати з інфікованим. Зазначені особи наразі перебувають на самоізоляції та отримали консультації лікаря.

Для уникнення ризиків появи нових випадків захворювання та профілактики силами Державної служби України з надзвичайних ситуацій проведено дезінфекцію місць загального користування та окремих службових приміщень в адміністративній будівлі Вищої ради правосуддя.

Протягом кожного робочого дня з розумною періодичністю проводиться контрольне вимірювання температури тіла працівників секретаріату, які перебувають в адміністративній будівлі Вищої ради правосуддя, забезпечено щоденне кварцування службових і технічних приміщень, щоденне вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, протирання дезінфікуючим розчином ручок вхідних дверей, дверей на сходових клітках, у залі засідань, поручнів на сходових маршах, у доступних для відвідувачів та працівників місцях розміщено засоби для дезінфекції рук, працівники дотримуються маскового режиму.

Співробітникам Вищої ради правосуддя рекомендовано за наявності найменших ознак захворювання вжити заходів щодо самоізоляції та невідкладно повідомити про стан здоров’я відповідну установу охорони здоров’я та свого безпосереднього керівника», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Одеський апеляційний суд повідомив, що у співробітника суду підтверджено COVID-19.

Також у працівника Господарського суду Львівської області діагностували COVID-19. 

Зазначимо, що Лубенський міськрайонний суд Полтавської області відновив свою роботу після спалаху коронавірусу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси