На Київщині чоловік напоїв та зґвалтував 14-річну дівчинку

06:45, 21 октября 2020
Чоловіку вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину.
На Київщині чоловік напоїв та зґвалтував 14-річну дівчинку
kv.npu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Київській області 26-річний чоловік напоїв та зґвалтував 14-річну дівчинку, передає пресслужба поліції Київської області.

«Повідомлення про зґвалтування 14-річної доньки надійшло до поліції від жительки Вишгородського району. Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 26-річний уродженець Хмельниччини, який приїхав до столичної області на заробітки. Встановлено, що молодик із неповнолітньою дівчиною познайомився влітку цього року. Кілька днів тому чоловік прийшов у гості до школярки. Вони разом вживали слабоалкогольні напої, після чого зловмисник скористався безпорадним станом дівчини для задоволення своїх статевих потреб», – йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. У рамках досудового розслідування призначено низку експертиз. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Запобіжний захід для затриманого обере суд.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині до довічного позбавлення волі засудили 37-річного чоловіка, який вбивав та ґвалтував жінок. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді