У Зеленського привітали працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом

14:27, 16 ноября 2020
В Офісі Президента зазначили, що радіо, телебачення та інтернет-комунікації нині відіграють одну з найважливіших ролей у житті нашого суспільства.
У Зеленського привітали працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Офіс Президента України Володимира Зеленського привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом. Привітання з’явилось на Facebook-сторінці Офісу.

 «Радіо, телебачення та інтернет-комунікації нині відіграють одну з найважливіших ролей у житті нашого суспільства. Завдяки їм ми дізнаємося найсвіжіші новини України та світу, маємо змогу почути точки зору представників різних галузей.

Радіо й телебачення – це також оперативний засіб спілкування влади та суспільства. Сказані представником влади слова за лічені хвилини потрапляють в ефіри телерадіокомпаній і на сторінки інтернет-ЗМІ, а відтак – і до глядачів, слухачів і читачів.

Але розвиток новітніх технологій не лише пришвидшує передачу інформації, а й створює нові виклики. Вже сьогодні приходить розуміння, що побачене на екрані не завжди відповідає дійсності. Тому перевірка інформації, уникнення маніпуляцій та боротьба з відвертими фейками є важливою складовою інформаційної безпеки нашої держави. Особливо актуально це зараз, коли Україна зазнає постійних інформаційних атак ворога. Дотримання високих професійних стандартів мало велике значення, починаючи з ефіру першої в Україні радіопрограми у 1924 році й донині.

Нехай ваші ефіри наповнюють актуальна інформація, цікаві проекти, що забезпечать унікальний контент. А ваш невтомний творчий пошук, яскраві ідеї втілюються в життя. Надійних партнерів і колег у професійній діяльності! Щастя та міцного здоров’я вам і вашим близьким», - зазначили у привітанні.

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак також долучився до привітання.

«Сьогодні ми відзначаємо День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Саме 16 листопада 1924 року у Харкові вийшла в ефір перша передача Українського радіо. Тоді трансляцію відкрив технік, який на початку тричі промовив у мікрофон: «Алло».

Кожен наш день стартує з ранкового «алло», поїздки в авто з увімкненим радіо чи ранкових чатів на смартфоні.

Сотні тисяч людей готують новини, фільми, передачі з якісним сигналом, картинкою, звуком. Завдяки їм ми дізнаємося про останні події у світі, відправляємо смс мамі, дивимося з коханою людиною улюблений фільм.

Дякуємо вам за професійну та креативну роботу, що приносить щоденні усмішки та радість!», - написав голова ОП на своїй Facebook-сторінці.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський привітав працівників сільського господарства із професійним святом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді