Зеленський привітав працівників сільського господарства із професійним святом

09:25, 15 ноября 2020
За словами Президента, країна ще й досі не розкрила всього величезного потенціалу сільськогосподарської галузі.
Зеленський привітав працівників сільського господарства із професійним святом
Володимир Зеленський / facebook.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У неділю, 15 листопада, Президент України Володимир Зеленський привітав працівників сільського господарства з їх професійним святом. Привітання він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«Україну не можна уявити без полів зеленого жита, жовтогарячої пшениці, круглолицих соняхів і кучерявої кукурудзи. Це вишневі та яблуневі сади, над якими, як відомо, гудуть хрущі. Це поважні череди корів у полтавському лузі та отари білих овечок на карпатській полонині. Це буханець свіжоспеченого хліба та чашка парного молока. Все це дарує нам родюча українська земля. А піклуються про неї дбайливі руки наших працівників сільського господарства.

Саме від їхньої відданої та сумлінної праці залежить урожай в Україні, а відтак – і продовольча безпека та економічний розвиток. Сільське господарство формує близько 14% ВВП нашої держави. Завдяки успіхам наших аграріїв Україна з кожним роком зміцнює свої позиції на світовому ринку, відкриває нові експортні напрями та розширює перелік пропонованих товарів. 

Та ще й досі наша країна не розкрила всього величезного потенціалу сільськогосподарської галузі. Поштовхом для її розвитку стане відкриття ринку землі та впровадження новітніх технологій. А рушієм – багатий досвід, мудрість і працелюбність наших аграріїв.

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства. Вдячний усім, хто пов’язав своє життя з формуванням продовольчої незалежності нашої держави.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, миру, добра, щастя, творчої наснаги, злагоди й достатку в кожній оселі!», — йдеться тексті привітання.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВС роз’яснив, коли у платника виникає обов’язок зі сплати податку за земельну ділянку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді