На Закарпатті депутат скоїв смертельну ДТП та вчинив хуліганство

18:15, 17 ноября 2020
Прокуратура вже повідомила про підозру районному депутату.
На Закарпатті депутат скоїв смертельну ДТП та вчинив хуліганство
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Закарпатська обласна прокуратура повідомила новообраному депутату Берегівської районної ради про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 286 КК України. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

«Зокрема, слідством встановлено, що в січні 2013 року він був учасником конфлікту, що трапився на стоянці одного з розважальних закладів Виноградівського району. Чоловік вдався до хуліганських дій та наніс потерпілому численні удари металевою палицею, спричинивши йому, зокрема, тілесні ушкодження середньої тяжкості. Після того, як закарпатець сховався від нападника у власному автомобілі, підозрюваний почав наносити механічні ушкодження палицею і транспортному засобу. Завдані збитки експерти оцінили у понад 20 тис. грн.

Вже в липні поточного року вказаний посадовець, керуючи автомобілем Toyota Land Cruiser, допустив зіткнення з мотоциклом. Унаслідок ДТП водій останнього отримав травми. Наразі перевіряється їх зв’язок із настанням смерті особи.

Так, чоловік обґрунтовано підозрюється у хуліганстві, вчиненому із застосуванням заздалегідь заготовленого предмета, нанесенні умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості та порушенні особою, яка керує транспортним засобом, правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження», — зазначили у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у столиці мотоцикліст наїхав на пішоходів. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва