Під Києвом з’явилося зимове містечко зі всесвіту Гаррі Поттера: фото

07:45, 8 декабря 2020
Локація на час зимових свят з «Osocor Residence» перетвориться на «Osocor Winter Village», яка буде виглядати в точності, як село зі всесвіту «Гаррі Поттера».
Під Києвом з’явилося зимове містечко зі всесвіту Гаррі Поттера: фото
Джерело фото: VGORODE
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В суботу, 5 грудня, в «Osocor Residence» відкрилася зимова локація з магічною атмосферою і чарівним настроєм, збудована за мотивами чарівного села із книг про Гаррі Поттера. Про це повідомляє «VGORODE». 

Локація на час зимових свят з «Osocor Residence» перетвориться на «Osocor Winter Village», яка буде виглядати в точності, як село зі всесвіту «Гаррі Поттера». Тут відвідувачі зустрінуть різних чаклунів і магів з «Гогсміда».

Організатори повідомляють, що літній басейн перетворився на величезний каток розміром 800 квадратних метрів. Також тут з'явилися й інші зимові розваги, наприклад, карусель, крижана гірка і фудкорти зі знаменитим «вершковим пивом», різноманітним чарівними частуваннями і глінтвейном.

Доброзичливі мешканці села проводять для відвідувачів майстер-класи з варіння зілля, магії та іншим чарівним умінням. Для цього AMAconcert зробили в Osocor Winter Village місця відпочинку з неймовірною атмосферою і з магічними декораціями.

Містечко буде приймати гостей до 28 лютого. Працює локація з 11:00 до 22:00. При тому організатори наголошують, що до 17:00 варто заглянути для відпочинку з сім'єю, а з 17:00 до 22:00 на гостей чекають запальні вечірки з діджеями.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що у Києві встановили першу новорічну ялинку.

Додамо, як святкуватимуть Новий рік у Києві в умовах карантину.

Також ми писали, за скільки можна буде придбати ялинку в Києві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Галина Станковська
    Галина Станковська
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Оксана Грищук
    Оксана Грищук
    суддя Конституційного Суду України