Колишньому співвласнику та директору ТОВ «Аркона Газ-Енергія» продовжено запобіжний захід

18:30, 15 декабря 2020
Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та продовжили строк дії процесуальних обов’язків.
Колишньому співвласнику та директору ТОВ «Аркона Газ-Енергія» продовжено запобіжний захід
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 14 грудня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду задовольнила клопотання прокурора та продовжила колишньому співвласнику та директору «Аркона Газ-Енергія» запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати житло у нічний час доби. Строк дії ухвали – до 30 січня 2021 року. Про це повідомляє ВАКС.

Поряд із цим, підозрюваному продовжено строк дії процесуальних обов’язків: прибувати до детектива, прокуратури, слідчого судді, суду за кожною вимогою; не залишати Києв та Київську область без дозволу детектива (слідчого), прокурора або суду; повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та визначеними в ухвалі слідчої судді особами; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 КК України. Нагадаємо, правоохоронні органи підозрюють шістьох осіб в організації схеми, за якої ТОВ «Аркона Газ-Енергія» отримало право на користування надрами Свистунківсько-Червонолуцького газоконденсатного родовища у Полтавській області за штучно заниженою вартістю.

Також нагадаємо, що  ВАКС продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на представника ТОВ «НВФ «Проект-Нафтогаз».

Раніше ми повідомляли, що Антикорупційний суд взяв під варту підозрюваного у спробі підкупу голови Фонду державного майна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва