У Конституційному Суді прокоментували недопуск Олександра Тупицького до приміщення Суду працівниками УДО

11:17, 19 января 2021
19 січня працівники Управління державної охорони України без повідомлення про причини не допускають голову КСУ Олександра Тупицького до приміщення Суду та робочого кабінету.
У Конституційному Суді прокоментували недопуск Олександра Тупицького до приміщення Суду працівниками УДО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок19 січня, працівники Управління державної охорони України не допустили голову Конституційного Суду Олександра Тупицького до приміщення Суду та робочого кабінету.

"Сьогодні, 19 січня, працівники Управління державної охорони України без повідомлення про причини вкотре не допускають Голову Конституційного Суду України Олександра Тупицького до приміщення Суду та робочого кабінету.

За словами Олександра Тупицького, вказане є черговою спробою протиправного втручання у діяльність Голови Конституційного Суду України, перешкоджанням виконанню ним своїх службових обов’язків, спрямованим на блокування роботи Конституційного Суду України в цілому. Указом Президента України Олександр Тупицький відсторонений від посади судді Конституційного Суду України, адміністративні функції як Голови Суду він має виконувати, оскільки на це його уповноважили судді Конституційного Суду України.

Нездійснення адміністративних функцій Голови Суду призведе до дестабілізації роботи всієї інституції", — йдеться у повідомленні КСУ. 

Нагадаємо, що минулого тижня УДО надало офіційну відповідь, що жодних розпоряджень щодо недопуску Голови КСУ на територію Суду до них не надходило.

Сьогодні Олександр Тупицький повідомив, що до приміщення Суду не пускали й деяких інших суддів КСУ. Наразі він пише заяву до поліції про злочин стосовно недопуску суддів до приміщення КСУ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва