У Києві невідомий, погрожуючи пістолетом, забрав із каси 20 тисяч гривень

20:43, 22 февраля 2021
Зловмисник переодягався, щоб видати себе за іншу людину.
У Києві невідомий, погрожуючи пістолетом, забрав із каси 20 тисяч гривень
Джерело фото: Національна поліція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Святошинському районі столиці на вулиці Академіка Єфремова невідомий зайшов до установи з надання фінансових послуг та, погрожуючи пістолетом, забрав із каси 20 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

За словами начальника віділу розкриття розбоїв управління карного розшуку Головного управління поліції у місті Києві Олександра Чучи, по прибуттю правоохоронці провели необхідні першочергові слідчі дії, переглянули відео з камер спостереження та опитали свідків події:

«Провівши  комплекс оперативно-розшукових заходів, ми спільно з оперативними працівниками Святошинського та Дніпровського управлінь поліції затримали 55-річного уродженця Львівської області у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Під час невідкладний обшуку у помешканні правопорушника було знайдено предмет, схожий на пістолет. Вилучене відправили на провеення експертного дослідження.

Також зазначається, що у ході перевірки поліція з’ясувала, що чоловік вчинив аналогічний злочин у Дніпровському районі столиці.

«Зловмисник щоразу переодягався перед тим, як заходити до кредитної установи, видаючи себе за різних осіб», - повідомляють у поліції.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 (Розбій) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, та судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Йому загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.  Також його перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території столиці. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Київщині поліція викрила посадових осіб, які торгували водійськими правами.

Додамо, українців застерігають від фейкових платіжних сайтів: як діють шахраї.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки