Медики отримають доплати до зарплати, – МОЗ

18:20, 4 марта 2021
Працівники гарантовано отримають доплати до заробітної плати загалом на суму 341 600,0 тисяч гривень з 1 січня до 30 квітня 2021 року.
Медики отримають доплати до зарплати, – МОЗ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство охорони здоровя України ініціювало проект розпорядження «Про виділення коштів для здійснення заходів, пов’язаних з вакцинацією населення і запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та боротьбою з її наслідками», який ухвалив Кабмін на засіданні 3 березня 2021 року. Про це повідомляє пресцентр МОЗ.

«Всі працівники лабораторних підрозділів Міністерства охорони здоров’я, які безпосередньо зайняті на роботах із ліквідації захворювання серед людей на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, гарантовано отримують доплати до заробітної плати. Загалом на суму 341 600,0 тис. гривень з 1 січня до 30 квітня 2021 року», - передають у міністерстві.

Зазначається, що доплати до заробітної плати медичним та іншим працівникам лабораторних підрозділів МОЗ, здійснюватимуться за програмами Міністерства охорони здоров’я із залишку коштів, який утворився за програмою «Фонд боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками» станом на 1 січня 2021 року.

Крім цього, будуть виділені додаткові кошти на оплату медичних послуг щодо вакцинації проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, за програмою медичних гарантій в цілому в сумі 1 482 072,4 тис. гривень.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що МОЗ заборонив розголошувати інформацію про закупівлю вакцини: можуть розірвати контракт.

А також про те, що стало відомо, скільки українців записалися до черги на вакцинацію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва