Бойовики привели у боєготовність війська на Донбасі — Міноборони

16:23, 16 марта 2021
У МОУ заявили, що серед особового складу бойовиків та місцевого населення поширюються чутки про імовірність початку масштабних бойових дій.
Бойовики привели у боєготовність війська на Донбасі — Міноборони
Джерело фото: pravda.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство оборони України повідомило, що командування бойовиків на Донбасі привело всі свої бойові підрозділи у вищий ступінь бойової готовності. Про це під час брифінгу розповіла речниця МОУ Марія Сальнік із посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

За її словами, з’єднання і частини першого та другого армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ приведені у вищі ступені бойової готовності. Особовий склад противника відкликано з відпусток, достроково відправлено до місць проходження служби осіб, які перебували на лікуванні у медичних закладах, здійснюється поповнення боєприпасами передових підрозділів.

Також вона додала, що серед особового складу та місцевого населення поширюються чутки про імовірність початку бойових дій із можливим їх переростанням у повномасштабний військовий конфлікт під час проведення в Криму 17-18 березня заходів із нагоди чергової річниці окупації півострова, коли там буде присутнє вище російське державне та воєнне керівництво.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Верховній Раді вирішили боротися з колабораціоністами: важливі законопроекти.

Крім того, на Луганщині СБУ впіймало бойовика, який перебував у розшуку за терористичну діяльність.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва