У Києві затримали чоловіка, який збував наркотики з автомобіля

08:15, 31 марта 2021
Правоохоронці виявили у підозрюваного розфасовані наркотичні засоби та психотропні речовини – канабіс, МДМА та амфетамін в особливо великих розмірах.
У Києві затримали чоловіка, який збував наркотики з автомобіля
Джерело фото: Київська міська прокуратура
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру 54-річного киянина за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах з метою їх подальшого збуту (ч. 3 ст. 307 КК України). Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник організував збут наркотичних засобів за допомогою месенджера «Telegram», а також особисто збував наркотичні засоби «з рук в руки», пересуваючись на орендованому автомобілі.

У ході проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання підозрюваного в Оболонському районі столиці та в автомобілі правоохоронці виявили розфасовані наркотичні засоби та психотропні речовини – канабіс, МДМА та амфетамін в особливо великих розмірах.

Також встановлено причетність підозрюваного до виготовлення психотропних речовин у заздалегідь облаштованій лабораторії на території приватного будинку у Білоцерківському районі Київської області, за результатами обшуку якого виявлено та вилучено прекурсори та спеціальне обладнання.

Ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Києві підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

Викриття злочинної діяльності проводилося слідчими Деснянського УП ГУНП у м. Києві за оперативного супроводження працівників УБН ДБН ГУНП у Київській області.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в Києві викрили наркопритон.

Крім того, депутати зареєстрували законопроект, який надає право працівникам ДБР носити зброю та зберігати наркотики.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва