Особливості вирішення спорів за участю фермерських господарств: трансляція круглого столу

12:25, 9 апреля 2021
Під час круглого столу розглядають питання, які стосуються особливостей розгляду спорів щодо права постійного користування земельними ділянками.
Особливості вирішення спорів за участю фермерських господарств: трансляція круглого столу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 9 квітня, проходить круглий стіл «Право постійного користування земельною ділянкою. Особливості вирішення спорів за участю фермерських господарств», організований КГС ВС. Про це повідомила пресслужба Касаційного господарського суду у складі ВС.

Захід присвячено обговоренню актуальних питань права постійного користування земельною ділянкою та практики вирішення спорів за участю фермерських господарств. У межах круглого столу розглядатимуться питання, які стосуються особливостей розгляду спорів щодо права постійного користування земельними ділянками та спорів, пов’язаних зі створенням та здійсненням діяльності фермерських господарств, визначення юрисдикції таких спорів.

Учасники круглого столу приділять увагу проблемам теорії, практики та перспективам законодавчої трансформації права постійного користування у системі речових прав на землю, спірним питанням права постійного користування землею у діяльності фермерських господарств України, окремим аспектам розгляду спорів за участю фермерських господарств.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Верховному Суді проаналізували практику земельних спорів та спорів у сфері будівництва.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду