Стало відомо про початок вакцинації спортсменів

17:20, 14 апреля 2021
15 квітня розпочнеться вакцинація учасників Олімпійських Ігор.
Стало відомо про початок вакцинації спортсменів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

15 квітня в приміщенні Державної установи «Український медичний центр спортивної медицини Міністерства молоді та спорту України» за адресою вул. Стрітенська, 7/9 (м. Київ) розпочнеться вакцинація спортсменів - учасників Олімпійських Ігор. Спортсмени вакцинуються китайською вакциною CoronaVac, яка нещодавно приїхала до України, - повідомляє пресслужба Міністерства молоді та спорту України.

А також повідомляється, що у директивних документах та під час консультацій з національними олімпійськими комітетами країн-учасниць було підкреслено, що вакцинація не буде обов’язковою для участі в Іграх, однак вакцинація максимальної кількості учасників сприятиме зростанню безпеки Ігор, та наголошено про виявлення поваги до японців, які повинні бути впевнені, що робиться все, щоб захистити не тільки учасників, але й сам японський народ.

Відомо, що на засіданні Оперативного штабу Міністерства охорони здоров’я з реагування на ситуацію з поширення інфекційних хвороб, яким можна запобігти шляхом вакцинації, 26 березня 2021 року було прийнято рішення про передачу 1500 доз вакцини Коронавак виробництва Синовак Лайф Саєнсіз Ко., Лтд. Міністерству молоді та спорту України для вакцинації членів офіційних делегацій на Іграх XXXII Олімпіади Токіо-2020 та ХVI Паралімпійських ігор Токіо-2020, що відбудуться у м. Токіо (Японія) у 2021 році.

Зазанчається, що своєчасна вакцинація спортсменів національних збірних команд дозволить ефективно готуватися до участі у змаганнях, виборювати ліцензії на участь в Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх та показувати найвищі спортивні результати на спортивних форумах найвищого рангу.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Україна почала вакцинацію китайським препаратом Sinovac.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва