МОЗ погодило державні закупівлі на 4,7 млрд грн

18:35, 6 мая 2021
Протягом тижня експертні групи опрацювали та Міністерство погодило документи для старту закупівельних процедур загалом на суму 4,7 млрд грн – це 323 номенклатурні позиції.
МОЗ погодило державні закупівлі на 4,7 млрд грн
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

МОЗ пришвидшило темпи роботи в частині цьогорічних державних закупівель. Про це повідомила Заступниця міністра охорони здоров’я Світлана Шаталова.

Зокрема, у 2021-му в державному бюджеті України на виконання бюджетної програми «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру» передбачено бюджетних асигнувань у сумі 10,3 млрд грн.

Шаталова також зазначила, що ДП «Медичні закупівлі України» доручено закупівлю лікарських засобів та медичних виробів на 6,3 млрд грн щодо 530 номенклатурних позицій.

Після надходження 16 квітня від ДП МЗУ медико-технічних вимог протягом тижня експертні групи опрацювали та Міністерство погодило документи для старту закупівельних процедур загалом на суму 4,7 млрд грн – це 323 номенклатурні позиції.

За інформацією з системи Prozorro, станом на 30 квітня ДП «Медзакупівлі» оголосило торгів лише на 109 позицій на суму 2,3 млрд грн. Це з майже 5 мільярдів, які Міністерство вже погодило для закупівлі.

Також «Судово-юридична газета» писала, що Україна отримає ще 10 мільйонів доз вакцини Pfizer до кінця року.

Крім того, ми повідомляли про те, що кисневі концентратори можна буде брати у сімейних лікарів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва