Смертельне побиття киянина: поліція повідомила про підозру фігуранту справи

12:05, 9 мая 2021
Зловмисником виявився раніше не судимий 37-річний киянин.
Смертельне побиття киянина: поліція повідомила про підозру фігуранту справи
Джерело фото: kyiv.npu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Через помсту за свого друга зловмисник завдав чоловіку травм, від яких останній згодом помер. Правоохоронці встановили деталі та причини вчинення злочину. За скоєне фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Києва.

У лютому до поліції Києва зателефонував чоловік і повідомив, що на вулиці Метрологічній побили його знайомого. На виклик негайно виїхала «швидка» та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

«Нещодавно у потерпілого стався конфлікт із незнайомим йому парубком, під час якого виникла бійка. Аби помститися кривднику, друг молодика розшукав чоловіка та побив його битою, яку й залишив після вчинення правопорушення. Ми відпрацьовували відео з камер спостереження, розташованих у рамках програми «Безпечне місто», та встановили автівку, на якій зловмисник приїхав на місце злочину, напрямок її руху, а також особу фігуранта», - розповів слідчий Голосіївського управління поліції Ярослав Мороз.

Згідно з довідкою лікарів, смерть потерпілого настала через численні травми голови. Зловмисником виявився раніше не судимий 37-річний киянин. Під час обшуку автомобіля фігуранта правоохоронці виявили кров у салоні легковика, яка співпадає з тією, що залишилася на вилученій биті.

«Ми провели ряд відповідних експертиз, що підтвердили причетність чоловіка до смертельного побиття 42-річного киянина, та після отримання висновків повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України. Це - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Фігуранту загрожує тюремне ув’язнення на строк від семи до десяти років», - йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що поліція викрила сутенершу і 50 робітниць.

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду