Укрпошта не відмінятиме доставку відправлень з/до Білорусі

19:10, 25 мая 2021
Про припинення доставки не йдеться.
Укрпошта не відмінятиме доставку відправлень з/до Білорусі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Укрпошта продовжує доставляти відправлення в напрямку Білорусі з України. Доставка посилок відбуватиметься наземним автотранспортом. Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Компанія не використовуватиме авіатранспорт для доставки відправлень до Білорусі у зв’язку із ухваленим 25 травня рішенням уряду про те, що Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю з 00:00 26 травня.

Укрпошта також надасть можливість Белпошті відправляти посилки до українських клієнтів. Щомісяця з України до Білорусі відправлялося до 10 тисяч посилок, дрібних пакетів, листів і майже така ж кількість відправлень надходила до України.

Крім того, Укрпошта забезпечить транзит відправлень інших пошт світу до Білорусі наземним транспортом. І також продовжить виконання спільного проекту з Windrose Airlines для міжнародного мобільного маркетплейсу Joom в рамках якого виконуються регулярні вантажні чартерні рейси з Гонконгу до Києва із подальшим транспортування частини відправлень для Молдови та Білорусі. 

Зазначається, що через зміну способу доставки можливі зміни у строках доставки відправлень до Білорусі. Вичерпну інформацію про терміни доставки можна буде отримати на сайті «Укрпошти».

Також «Судово-юридична газета» писала, що Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю.

Додамо, що Wizz Air перенаправила рейси в обхід Білорусі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва