На Київщині чоловік у ході сварки підпалив дружину

06:00, 9 июня 2021
55-річна жінка вибігла на подвір'я та самотужки загасила вогонь.
На Київщині чоловік у ході сварки підпалив дружину
Джерело фото: kv.npu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В селі Юхни Миронівської міської ТГ під час сімейного застілля між подружжям сталася сварка, в результаті якої чоловік підпалив свою дружину, – повідомляє Національна поліція Київської області.

У ході слідства з'ясувалося, що того вечора чоловік разом із дружиною вживали алкогольні напої за місцем проживання. Між ними виникла сварка. Не витримавши образливих слів у свій бік, потерпіла вигнала чоловіка з його ж власного будинку. Обурений господар оселі почав залякувати дружину та погрожувати підпалом будинку. Потім 61-річний чоловік приніс із підсобного приміщення пластикову пляшку з пальним, ємністю майже 1 літр, вилив бензин на дружину та підпалив. У результаті протиправних дій відбулося загорання підлоги, одягу та тіла потерпілої.

55-річна жінка вибігла на подвір'я та самотужки загасила вогонь. Потерпілу з термічними опіками І-ІІІ ступенів госпіталізували до  міської лікарні.

Працівники відділу поліції № 2 (м. Миронівка) Обухівського районного управління поліції затримали палія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.  Всі  речові докази вилучено.

Слідчі Обухівського районного управління поліції за процесуального керівництва Обухівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне палію загрожує до 15 років ув’язнення.  Міру запобіжного заходу підозрюваному обере суд.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Київські слідчі повідомили про підозру чоловіку, який підпалив автівку засновника порталу «dtp.kiev.ua».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді