Навчальний центр Служби судової охорони пройшов акредитацію та атестацію МОН

16:10, 2 июля 2021
Менше ніж за рік свого існування Навчальний центр Служби судової охорони у Вінниці провів десять випусків підготовлених судових охоронців.
Навчальний центр Служби судової охорони пройшов акредитацію та атестацію МОН
Джерело фото: ССО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Навчальний центр Служби судової охорони успішно пройшов акредитацію та атестацію Міністерства освіти і науки України та отримав відповідні сертифікат і свідоцтво. Про це повідомляє пресслужба ССО.

Наказ Міністерства освіти і науки України про затвердження такого рішення Акредитаційної комісії було видано 30 червня 2021 року.

Акредитацію та атестацію для здійснення підготовки кваліфікованих кадрів для потреб Служби за спеціальностями «Охоронець» та «Охоронник» Навчальному центру Служби судової охорони видано на 10 років.

Нагадаємо, що менше ніж за рік свого існування Навчальний центр Служби судової охорони у Вінниці провів десять випусків підготовлених судових охоронців.

Довідково: Навчальний центр є структурним підрозділом Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області й забезпечує підготовку кваліфікованих кадрів для потреб Служби, їх перепідготовку та підвищення кваліфікації.

Первинна професійна підготовка для співробітників Служби судової охорони в Навчальному центрі триває близько двох місяців, і після успішного складання державної атестації слухачі отримують свідоцтва державного зразка про присвоєння кваліфікацій «Охоронець» та «Охоронник».

В основу створення Навчального центру Служби судової охорони покладено досвід функціонування подібних навчальних закладів провідних країн світу, зокрема, діяльність центру підготовки італійських карабінерів у місті Ліворно. Новостворений центр є освітньою установою сучасного типу. Тут викладають і діляться своїм досвідом найкращі співробітники Служби судової охорони. 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Машівський райсуд Полтавської області перейшов під захист Служби судової охорони.

Додамо, що Мостиський райсуд Львівської області перейшов під захист Служби судової охорони.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва