У Києві судитимуть доцента кафедри одного з вишів за розпусні дії щодо дитини

16:06, 23 июля 2021
Тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.
У Києві судитимуть доцента кафедри одного з вишів за розпусні дії щодо дитини
Джерело фото: infox.ru
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Ювенальними прокурорами Дніпровської окружної прокуратури м. Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно 54-річного чоловіка за фактом вчинення розпусних дій відносно 12-річної дівчинки (ч. 2 ст. 156 КК України). Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

«Згідно із матеріалами слідства, чоловік познайомився із 12-річною онукою своєї знайомої під час спільного відпочинку на Русанівському пляжі.

Отримавши мобільний номер телефону дівчинки, чоловік розпочав із нею листування в месенджері «Viber».

Шляхом переконань та обіцянок, чоловік неодноразово умисно застосовував в листуванні дії сексуального характеру, які полягали у пересиланні малолітній фото та відеоматеріалів порнографічного характеру, а також просив дівчинку надсилати йому фото та відео її оголеного тіла для задоволення власної статевої пристрасті.

Чоловік неодноразово наголошував малолітній дівчинці про те, що їх спілкування є секретним, про яке не повинні знати дорослі, оскільки вони одразу її покарають та позбавлять телефону, доступу до інтернету та почнуть її обмежувати у всьому.

Невдовзі 12-річна дівчинка розповіла про все матері, яка одразу звернулася до правоохоронців. У ході слідства вдалося вчасно провести необхідні слідчі дії та підтвердити слова малолітньої потерпілої.

Як стало відомо, до злочину причетний доцент кафедри одного з державних ВНЗ міста Києва. За висновком судової психолого-психіатричної експертизи, чоловік під час вчинення злочину міг усвідомлювати свої дії та ними керувати.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Дніпровського районного суду м. Києва для розгляду по суті. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про зґвалтування дружини і двох доньок: житель Одещини постане перед судом.

Крім того, ми повідомляли про зґвалтування неповнолітньої: до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Миколаєва.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області