НАБУ шукає детективів: оголошено конкурс

14:59, 10 августа 2021
Документи для участі у конкурсному відборі подаються до Національного бюро кандидатами особисто протягом 15 календарних днів.
НАБУ шукає детективів: оголошено конкурс
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне антикорупційне бюро повідомило про початок конкурсу на посаду детектива НАБУ. 

«Нас часто запитують про детективів під прикриттям – їх ще часто називають «агентами НАБУ». Але ми ніколи не розповідаємо про них. Тому єдиний спосіб дізнатися, хто такий таємний «агент НАБУ» і чим займається, - стати ним. Ця можливість виникає нечасто, і сьогодні саме той випадок. Конкурс на детектива НАБУ під прикриттям відкрито», - йдеться у повідомленні Бюро у Facebook.

На сайті НАБУ розміщено оголошення про проведення конкурсу. 

«Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи, визначені порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному бюро та Профілем посади.

Документи для участі у конкурсному відборі подаються до Національного бюро кандидатами особисто протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення цього оголошення на офіційному вебсайті Національного бюро (www.nabu.gov.ua).

Звертаємо вашу увагу на те, що:

-  дату і час подання документів необхідно узгоджувати за допомогою засобу зв’язку, визначеного у Профілі посади;

-  кандидати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (за 2020 рік) як кандидата на посаду подають у паперовому вигляді, електронну декларацію на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції не заповнюють.

Кандидати, які подали документи з порушенням вимог, визначених в оголошенні та профілі посади (у тому числі надіслали документи поштою, подали через скриньку Національного бюро або заповнили електронну декларацію на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції як кандидата на посаду, визначену цим Профілем посади),не в повному обсязі подали документи або не в повному обсязі їх заповнили, відмовилися від проходження будь-якого етапу кваліфікаційного тестування до участі у конкурсному відборі не допускаються», - інформує НАБУ.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що конкурс на посаду очільника САП перебуває на паузі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України