Призначено нового голову поліції Харківської області

16:05, 1 сентября 2021
Перлін обіймав керівні посади у районних відділах органів внутрішніх справ і понад 17 років очолював Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
Призначено нового голову поліції Харківської області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 1 вересня, наказом Голови Національної поліції України начальником Головного управління Національної поліції в Харківській області призначено Станіслава Перліна

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

«Станіслав Перлін – досвідчений керівник, який обіймав керівні посади у районних відділах органів внутрішніх справ і понад 17 років очолював Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України», - зазначив голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Заступаючи на посаду, Перлін подякував Міністру внутрішніх справ та керівництву Національної поліції України за довіру та запевнив, що разом із колективом харківської поліції та представниками влади забезпечить законність та правопорядок у регіоні.

«Я буду робити все для створення надійного безпекового простору на Харківщині. Наше головне завдання - це забезпечення правопорядку», - зауважив новий керівник харківської поліції.

Також «Судово-юридична газета» писала, що розпочався добір на зайняття вакантних адміністративних посад в органах прокуратури.

Додамо, що КСУ відмовив у відкритті провадження у справі про призначення Шкарлета.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва