Одесита судитимуть за розбещення та зґвалтування 10 неповнолітніх дівчат

18:08, 16 сентября 2021
Через погрози з боку чоловіка, потерпілі були змушені погодитись на зустрічі у малолюдному місці, під час яких обвинувачений ґвалтував їх.
Одесита судитимуть за розбещення та зґвалтування 10 неповнолітніх дівчат
Фото із відкритих джерел
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генпрокуратура повідомляє, що за розбещення та зґвалтування 10 неповнолітніх дівчат судитимуть мешканця Одеси, який протягом 2016-2021 років, використовуючи псевдонім та фотографію свого сина в соціальній мережі «Вконтакте» та месенджерах «Telegram», «Viber», «WhatsApp», спілкувався з малолітніми та неповнолітніми дівчатами, а під час спілкування вчиняв стосовно них розпусні дії, зокрема, вів цинічно-відверті розмови на сексуальні теми та надсилав їм зображення та відеозаписи порнографічного змісту.

Увійшовши в довіру, чоловік отримував від потерпілих фото інтимного характеру.

Дізнаючись на сторінках в соцмережах номери мобільних телефонів дівчат, він телефонував їм та представлявся співробітником поліції, який здійснює контроль за розповсюдженням в інтернеті публікацій порнографічного характеру. Користуючись недосвідченістю підлітків, чоловік погрожував, що повідомить їх батькам, родичам та в школі, де вони навчались, про факти розповсюдження ними в мережі оголених фото та пропонував зустрітись під приводом обговорення та вирішення даної ситуації.

Через погрози розголошення відомостей, що ганьблять їх честь та гідність, малолітні та неповнолітні потерпілі були змушені погодитись на зустрічі у малолюдному місці, під час яких обвинувачений ґвалтував їх.

В окремих випадках свої дії чоловік знімав на мобільний телефон з метою подальшого примушування дівчат до статевих зносин.

Слідством встановлено 10 потерпілих дівчат, з яких 6 стали жертвами неодноразових зґвалтувань. Всього встановлено 26 епізодів злочину.

Прокурори Приморської окружної прокуратури міста Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, за фактами розбещення та  зґвалтувань неповнолітніх та малолітніх дівчат, а також виготовлення продукції порнографічного характеру за їх участі (ч.ч. 1, 2 ст. 156, ч.ч. 3, 4, 6 ст. 152, ч. 4 ст. 301 КК України).

Також «Судово-юридична газета» писала, що в столиці фотограф виготовляв дитячу порнографію за участі 9-річної дівчинки.

Додамо, що Кіберполіції вдалось викрити 47 осіб у розповсюдженні, створенні та збуті дитячої порнографії.

Крім того, на Сумщині 28-річний чоловік чіплявся до 7-річного хлопчика.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва