Суд заборонив реконструкцію будівлі «Квіти України» у Києві

20:51, 25 октября 2021
Київський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким задоволено заяву про забезпечення позову та заборонено реконструкцію будівлі «Квіти України».
Суд заборонив реконструкцію будівлі «Квіти України» у Києві
Джерело фото: zaborona.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким заборонено реконструкцію будівлі «Квіти України», передає пресслужба суду.

«25 жовтня колегія суддів судової палати з розгляду цивільних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану представником заінтересованої особи ПрАТ «Квіти України» на ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 14 липня 2021 року, якою задоволено заяву представника заявника про забезпечення позову до подання позовної заяви до суду у справі за позовом до Приватного акціонерного товариства «Квіти України», Товариства з обмеженою відповідальністю «Амбас» та Товариства з обмеженою відповідальністю «Майстерня Г. Духовичного» про захист прав інтелектуальної власності», - йдеться у повідомленні.

Рішенням суду заборонено проводити будь-які роботи, які мають чи можуть мати своїм наслідком будь-які зміни фасаду чи інших елементів будівлі, які відрізнятимуться від авторського проєкту, а також замовляти та укладати договори на такі роботи з будь-якими підрядниками, до набрання рішенням у справі законної сили.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва від 14 липня цього року залишено без змін, апеляційну скаргу подану представником заінтересованої особи ПрАТ «Квіти України» – без задоволення.

Раніше ми писали, що суд просять заборонити приватному товариству «Квіти-України» здійснювати будівельні та підготовчі роботи на земельній ділянці комунальної власності, що розташована у місті Києві по вулиці Січових Стрільців, 49. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва