Смертельна пожежа в пансіонаті Дніпра: затримано санітарку будинку для літніх

17:09, 17 ноября 2021
У результаті загорання електропроводки загинуло 5 жінок.
Смертельна пожежа в пансіонаті Дніпра: затримано санітарку будинку для літніх
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У приватному будинку для осіб похилого віку в Центральному районі міста Дніпро в одній із кімнат на другому поверсі будинку трапилося коротке замикання та загорання електропроводки. У кімнаті виявлено п’ятьох мертвих жінок віком від 75 до 89 років, – повідомляє пресслужба Національної поліції Дніпропетровської області.

Припускається, що жінки могли отруїтися чадним газом. Наразі тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті – до 8 років позбавлення волі.

Наразі поліцейські в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу затримали адміністратора та санітарку закладу. В рамках розслідування будуть призначені необхідні експертизи. Слідство триває.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування резонансної події – вибухів військових складів у Сватовому у жовтні 2015 року.

Нагадаємо, що на заводі «Укртатнафти» сталася масштабна пожежа.

Додамо про масштабну пожежу на СТО у Києві: з'явилося відео інциденту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Youtube «Право ТВ», а також на нашу сторінку в Facebook та на Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва