Апеляційна палата ВАКС пом’якшила вирок судді з Закарпаття

12:56, 18 ноября 2021
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду призначила покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.
Апеляційна палата ВАКС пом’якшила вирок судді з Закарпаття
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 17 листопада, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду пом'якшила вирок судді Рахівського районного суду Закарпатської області, якого Вищий антикорупційний суд засудив до 6 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба САП.

«Суд апеляційної інстанції частково задовольнив апеляційну скаргу адвокатів судді в частині визначення остаточного покарання за сукупністю кримінальних правопорушень.

Таким чином, Апеляційна палата ВАКС визнала колишнього суддю винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 369-2 та ч. 3 ст. 368 КК України та призначити нове покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади судді на 3 роки та конфіскацією усього належного йому майна.

Ухвала Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду набирає законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена в касаційному порядку до Верховного Суду протягом трьох місяців», — йдеться в повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВАКС відпустив під заставу суддю Чернігівського окружного адміністративного суду.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва