Конкурс на посаду директора ДБР: Комісія оголосила про проведення п’ятого етапу

10:28, 26 ноября 2021
Кандидати зобов’язані не пізніше 5 грудня направити на електронну адресу Конкурсної комісії підготовлені ними презентації.
Конкурс на посаду директора ДБР: Комісія оголосила про проведення п’ятого етапу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комісія з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань (далі – Конкурсна комісія) оголосила про початок проведення наступного етапу конкурсу, який полягає в підготовці кандидатами презентацій, подання і представлення їх Конкурсній комісії. Про це повідомляє офіційний сайт Глави держави.

«Відповідно до пункту 8 Регламенту комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань, затвердженого протоколом комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань від 28.10.2021 № 1 (зі змінами, внесеними рішенням Конкурсної комісії від 04.11.2021), представлення презентації передбачає виступ кандидата та надання відповідей на питання щодо змісту презентації, а також питання на знання законодавства України та практики його застосування з метою об’єктивного з’ясування спроможності кандидата використовувати свої знання та досвід під час виконання службових обов’язків Директора Державного бюро розслідувань.

Особи, допущені до участі у конкурсі, представляють підготовлені ними презентації особисто на засіданні Конкурсної комісії, яке відбудеться 08.12.2021 о 15.00 за адресою: 01220, м. Київ, вул. Банкова, 11, Офіс Президента України.

Кандидати зобов’язані не пізніше 05.12.2021 направити на електронну адресу Конкурсної комісії: [email protected] підготовлені ними презентації.

Підготовлені кандидатами презентації розглядаються Конкурсною комісією та обговорюються з кандидатами під час представлення презентацій у формі співбесіди. На кожного кандидата відводиться до 20 хв.

Темою презентації є: «Стратегія оптимізації функціонування Державного бюро розслідувань».

Презентація складається з трьох розділів:

1) Пропозиції з удосконалення нормативного регулювання діяльності Державного бюро розслідувань;

2) Оптимізація організаційної, управлінської, кадрової політики в Державному бюро розслідувань;

3) Напрями та форми взаємодії з інститутами держави та громадянського суспільства.

Кожен із розділів презентації може бути оцінений членом Конкурсної комісії до 10 балів. Максимальна кількість балів, яку кожний член Конкурсної комісії має право виставити кандидату за результатами оцінки представленої презентації, становить 30.

Рейтингова оцінка членів Конкурсної комісії за результатами представлення презентацій стосовно кожного кандидата визначається відповідно до формули: РО = СБ/КЧ, де:

РО – рейтингова оцінка за результатами представлення презентацій кандидатами;

СБ – сума балів щодо конкретного кандидата, виставлених всіма присутніми членами Конкурсної комісії за результатами представлення кандидатами презентацій;

КЧ – кількість членів Конкурсної комісії, які виставили оцінки кандидату за результатами представлення презентацій.

Конкурсна комісія за зверненням кандидата щодо неможливості його явки на представлення презентації у випадку надання ним підтверджуючих відповідних документів щодо наявності поважних причин його відсутності, може прийняти рішення про надання кандидату додаткової можливості для представлення презентації.

За результатами представлення кандидатами презентацій Конкурсна комісія формує рейтинговий список і відбирає з нього трьох осіб, які отримали найвищу рейтингову оцінку, і відносно яких ініціює проведення спеціальної перевірки та психофізичного дослідження.

У разі неможливості визначення в рейтинговому списку трьох осіб, які отримали найвищі рейтингові оцінки, через здобуття декількома кандидатами однакових рейтингових оцінок, члени Конкурсної комісії мають право поставити додаткові й уточнюючі питання, відповіді на які можуть бути оцінені членами Конкурсної комісії до 5 балів. Рейтингова оцінка таких кандидатів визначається за формулою, наведеною вище.

Результати представлення презентації затверджуються Конкурсною комісією та оприлюднюються на Офіційному інтернет-представництві Президента України із зазначенням балу, набраного кандидатом, або зазначенням його відсутності на представленні презентації», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що на посаду директора Державного бюро розслідувань претендують 7 осіб.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/suduaна Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва