Замучили неповнолітню та лишили її помирати на смітнику: судили 5 чоловіків

21:00, 6 декабря 2021
Інцидент трапився у жовтні 2017 року.
Замучили неповнолітню та лишили її помирати на смітнику: судили 5 чоловіків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокуратура домоглася позбавлення волі раніше неодноразово судимого громадянина та його чотирьох спільників: їх засуджено до 10, 8 та 3 років. Вони відбуватимуть покарання за умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, способом, що має характер особливого мучення, що спричинило смерть неповнолітньої потерпілої, ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, та хуліганство, – повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора.

Прокурором у суді доведено, що у жовтні 2017 року п’ять осіб, спричинивши тілесні ушкодження вітчиму, потрапили до будинку, де проживала неповнолітня дівчина. Вони силою змусили її піти з ними, а потім за 500 грн неіснуючого боргу протягом декількох годин з особливою жорстокістю мучили та спричиняли тілесні ушкодження. Після цього залишили її без свідомості помирати на сміттєзвалищі.

Нагадаємо: «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що на Київщині затримали педофіла, який розбещував 6-річну дівчинку.

Крім того, жахливий випадок зафіксували вінницькі правоохоронці: пенсіонер зґвалтував 7-річну дівчинку

До того ж, в Києві чоловік довгий час ґвалтував рідну племінницю.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді