Україна запускає електронну чергу на кордоні

13:53, 9 декабря 2021
Нововведення діятиме з 15 грудня.
Україна запускає електронну чергу на кордоні
Джерело фото: zn.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні з 15 грудня стартує експериментальний проект «Електронна черга перетину кордону». Така черга дозволить заздалегідь забронювати час проходження пункту пропуску, – повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

Ідея роботи черги полягає в бронюванні часу, коли можна перетнути кордон.

«Сьогодні ми затвердили старт такого проекту, який дозволить швидко проходити оформлення на кордоні, а транспортним засобам — не простоювати по декілька днів», – зазначив очільник уряду.

Також будуть створені комфортні зони очікування.

За його словами, Україна має значний транспортний потенціал, але іноді вантажівки можуть стояти в чергах на пунктах пропуску до двох тижнів.

«Україна має значний транспортний потенціал, і наші пункти пропуску на кордоні не повинні ставати перепоною. Цьогоріч прийнято план модернізації пунктів пропуску, в межах якого відбудеться модернізація 20 пунктів та будівництво 12 нових. Загальний обсяг програми — майже 10 млрд грн на 3 роки», – додав прем'єр-міністр.

Раніше ми писали, що Уряд пропонує посилити відповідальність публічних осіб за заперечення збройної агресії РФ проти України, — Шмигаль.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва