Ляшко підпише наказ про додаткове щеплення від коронавірусу: деталі

13:01, 13 декабря 2021
В Україні робитимуть додаткові щеплення від ковіду.
Ляшко підпише наказ про додаткове щеплення від коронавірусу: деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні дозволять робити щеплення додатковою дозою вакцини проти коронавірусу людям з ослабленим імунітетом. Зазначається, що мова йдеться не про бустерну, а саме додаткову дозу для імунокомпроментованих людей.

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко підпише наказ про додаткову дозу 13 грудня, про це він повідомив під час брифінгу сьогодні, 13 грудня.

«40% дорослих українців – 12 млн 457 тисяч вже отримали повний курс вакцинації. Досягнувши цієї позначки, Україна виконала цільовий орієнтир, встановлений ВООЗ.

Сьогодні (Ред: 13 грудня) я підпишу наказ, який схвалить позицію національної технічної групи експертів з імунопрофілактики та дозволить вводити додаткову дозу вакцини від COVID-19», – сказав Віктор Ляшко.

Також «Судово-юридична газета» писала, що держслужбовців та соцпрацівників відсторонять від роботи: кого не пустять без щеплення.

Додамо, що Ляшко сподівається, що скоро в Україні розпочнуть робити щеплення дітям від 5 років.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва