У Києві відкрили проїзд транспорту ділянкою Великої Кільцевої дороги

05:00, 18 декабря 2021
Оновлено 1800 м дороги Великої Кільцевої.
У Києві відкрили проїзд транспорту ділянкою Великої Кільцевої дороги
Джерело фото: Київ Оперативний
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві відкрили проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги – від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської, – повідомляє «Київ Оперативний».

Основний проїзд: довжина 1800 м, 3 смуги руху в кожному напрямку.

Цей об’єкт дозволить розвантажити площу Шевченка та прилеглі вулиці від транзитного транспорту, що розвантажить трафік. При запуску автомобільного руху новозбудованою ділянкою окружної дороги від вул. Сім’ї Кульженків до вул. Богатирської буде організовано пряме транспортне сполучення від Мінського проспекту до вул. Богатирської включно з транспортною розв’язкою. Це забезпечить розподіл транспортних потоків у напрямку центру Києва та Вишгороду.

На ділянці примикання вул. Сім’ї Кульженків до окружної дороги буде ліквідовано лівий поворот в напрямку Мінського проспекту.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Кабміні хочуть змінити КАСУ, щоб примусово відчужувати землю для будівництва доріг.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде