Поліція почала затримувати ФОПів: під Радою сталися сутички

12:52, 25 января 2022
За інформацією ЗМІ, сутички почалися між мітингувальниками і правоохоронцями.
Поліція почала затримувати ФОПів: під Радою сталися сутички
Джерело фото: Олег Богачук/Цензор
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронці почали затримувати учасників акції руху «SaveФОП», які прийшли під будівлю Верховної Ради України у вівторок, 25 січня, пише «Укрінформ».

«За попередніми даними, правоохоронці відвели у автозаки до 5 осіб. Після цього люди стали підходити до цих автозаків і почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Але вони були короткотривалими, і наразі ці сутички вже припинилися, сторони наразі розмовляють між собою», - пишуть у повідомленні.

Раніше поліція закликала організаторів та учасників акції у центрі Києва біля Верховної Ради дотримуватися мирного формату і не влаштовувати провокації.

«Сьогодні у центральній частині Києва біля Верховної Ради відбувається акція за масової участі громадян. З метою забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції спільно з військовослужбовцями Національної гвардії та співробітниками ДСНС несуть службу у посиленому режимі. Задля запобігання правопорушень поліцейські проводять превентивну роботу з учасниками заходу», - ідеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

Також «Судово-юридична газета» писала, що у Києві під Радою мітингував зелений динозавр: вимагав справедливості.

Крім того, ми розповідали, що під час мітингу у Києві під Радою постраждала одна людина.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду