У Раді модернізують систему для голосування та замінять крісла депутатам

14:00, 1 февраля 2022
Олександр Корнієнко анонсував переоснащення системи для голосування депутатів у сесійній залі.
У Раді модернізують систему для голосування та замінять крісла депутатам
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада має намір здійснити переоснащення системи для голосування депутатів у сесійній залі. Про це повідомив перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, йдеться на сайті парламенту.

«Ми стоїмо вже на порозі великої реформи Парламенту, пов'язаної зі зміною системи голосування «Рада». Зокрема, минулого тижня ми побачили, що вже не можемо ухвалювали державницькі рішення через певні технічні проблеми. Відповідне технічне переоснащення можливе лише в період між сесіями, тому що жоден із наших потенційних партнерів, підрядників не гарантував виконання робіт менш ніж за 40 днів. До того ж спершу має відбутися тендер», – зазначив Корнієнко.

Він уточнив, що розглядається два підходи до модернізації системи для голосування, один із яких дозволить депутатам дистанційно працювати з документами та порядком денним пленарних засідань.

Окрім того, цей проект модернізації передбачає також і заміну крісел на робочих місцях депутатів. За словами  Корнієнка, на цьому етапі слід буде врахувати історичну цінність будівлі парламенту та здійснити необхідні роботи без пошкодження її архітектурної цілісності.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у підкомітеті з питань правосуддя обговорили законопроект щодо забезпечення суддів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки