У суді оскаржують постанову Кабміну щодо переліку продукції, торгівля якою здійснюється виключно на організованих товарних ринках

14:59, 1 февраля 2022
Позивач просить суд визнати протиправною та нечинною Постанову Уряду щодо затвердження переліку видів продукції, торгівля якою здійснюється виключно на організованих товарних ринках.
У суді оскаржують постанову Кабміну щодо переліку продукції, торгівля якою здійснюється виключно на організованих товарних ринках
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом спільного підприємства «Полтавська газонафтова компанія» до Кабінету Міністрів України. Про це повідомляє офіційний сайт ОАСК.

«Позивач просить суд визнати протиправною та нечинною Постанову Уряду щодо затвердження переліку видів продукції, торгівля якою здійснюється виключно на організованих товарних ринках.

Зокрема, йдеться про оскарження Постанови від 30.12.2021 р. № 1433, якою Кабінет Міністрів України зобов’язав суб’єкти господарювання, що здійснюють видобування природного газу на території України, до 30 квітня 2022 року здійснювати реалізацію природного газу власного видобутку в обсязі 20% через організовані товарні ринки, визначивши при цьому таким ринком Українську енергетичну біржу.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального провадження та призначив підготовче засідання на 25 лютого 2022 року», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в ОАСК оскаржують окремі пункти Положення про помічника адвоката.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України